nbbl

Boligmeldingen: – Regjeringen har ikke svar på boligkrisa i byene

– Regjeringens boligmelding svarer ikke på boligkrisa som rammer Oslo og andre pressområder, sier administrerende direktør Bård Folke Fredriksen i Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). Han mener regjeringen styrer mot en ny virkelighet i... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

LESERINNLEGG: Nok en gang skal arbeidsfolk tape i pensjonsforliket

Det store flertallet på Stortinget straffer igjen dem som jobber og står på. Takken til arbeidsfolkene og bidragsyterne i samfunnet er kutt i opparbeidede rettigheter, og at en må jobbe lenger for... Les mer »
skatteetaten

I dag sendes de første skattemeldingene ut – 70 prosent ligger an til å få penger igjen

Fra og med i dag starter Skatteetaten å sende ut skattemeldingen til cirka 5,1 millioner lønnstakere, pensjonister og enkeltpersonforetak. De foreløpige tallene viser at 2,7 millioner ligger an til å få skatt... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Det nye pensjonssystemet straffer de som har minst

La oss gjøre en ting klart først: pensjon er en opparbeidet rettighet, ikke et gode fra staten. Det er uaktuelt for oss å støtte et pensjonssystem som straffer de som har minst.... Les mer »
pensjonistforbundet

Pensjonsforliket: – Ikke godt nok for dem med de laveste pensjonene

– Pensjonsforliket gjør pensjonssystemet litt bedre, men det er fortsatt best for dem med høy inntekt, som er friske og kan jobbe lenge, mener Pensjonistforbundet. Minstepensjon under utbetaling skal fortsatt underreguleres, og... Les mer »
billogram

Undersøkelse om kundeforhold: – Norsk kundelojalitet vil bli satt på prøve i 2024

Et klart flertall av nordmenn vurderer å bytte leverandør av mobil, bredbånd, forsikring og strøm. Det viser en undersøkelse gjennomført av Novus på vegne av betalings- og fakturaplattformen Billogram som ble offentliggjort... Les mer »
biler speed

LESERINNLEGG: Bilistene flås og bompengene sløses!

Med argumentet om at biltrafikken skal reduseres, har storbyene gjort seg fullstendig avhengige av bompengene fra de samme bilistene. Denne vinteren viser at bilistenes penger sløses bort på elendige kollektivløsninger. Av: Tor... Les mer »
oppskrifter mat

Spar penger: Dette kan du gjøre med middagsrestene

I en tid hvor Norge opplever økonomiske utfordringer med høy inflasjon, høye strømpriser og økte renter, blir husholdningenes økonomi strukket til det ytterste. Etter en kostbar julefeiring og nyttår, vil noen oppleve... Les mer »
økologisk norge

22. februar er andelslandbrukets dag!

Hva kan gi mer lykke, mer dyrking og spising av lokale, bærekraftige grønnsaker og attpåtil tryggere økonomi for bonden? Det høres ut som en drøm. Men det er altså andelslandbruk. Når du... Les mer »
netonnet

NetOnNet: Tilbyr 10 års garanti på TVer!

Nå får forbrukere som velger en TV fra merket Andersson hele 10 års garanti på sin TV, som er markedets lengste garanti og en forlengelse på 7 år sammenlignet med Anderssons tidligere... Les mer »